Societatea Romana de Speologie si Carstologie
Acasa | Sitemap | Contact | Feedback | English
    Despre noi   Program 2002   Galerie Foto   Inscrieri SRSC   Noutati   Linkuri utile
Revista Ecocarst Despre noi Program 2005 Galerie Foto Inscrieri SRSC Noutati Linkuri utile

Prin citirea sau utilizarea in orice scop a site-ului sau a informatiilor de pe site va veti asuma implicit riscurile cu privire la convenabilitatea si acuratetea informatiilor din aceste pagini!

Cu exceptia cazurilor indicate pe alta cale in cadrul acestor pagini, sunteti autorizati sa vizualizati, copiati, imprimati si sa distribuiti documente cuprinse in aceste pagini, respectand urmatoarele:
  • Veti folosi acestea doar cu scopuri informative si necomerciale;
  • Nu veti modifica documentele sau grafica;
  • Nu veti copia sau distribui grafica separat de textul in care este inclusa;
  • Nu veti cita sau utiliza materialele in alt context (inclusiv un site web) decat cu permisiunea autorilor.

Aceste pagini va sunt oferite "ca atare", doar pentru a va informa fara garantie de orice fel, exprimata sau subinteleasa, incluzand, dar nefiind limitat la garantii comerciale implicate.
Aceste pagini pot contine greseli tehnice sau erori de traducere.
Rhinolophus nu isi asuma responsabilitatea sau riscul pentru astfel de erori sau omiteri in cadrul acestui site sau in alte documente la care exista referiri sau link-uri.
Anumite nume, logo-uri, design-uri, desene sau caricaturi, titluri, cuvinte sau expresii din cadrul acestui site pot fi marci inregistrate apartinand altor persoane si/sau institutii care pot fi inregistrate in anumite jurisdictii.
Acesta este un site on-line care poate fi vizualizat pe plan international.
Autorii textelor si fotografiilor de pe site sunt mentionati acolo unde aceste materiale apar.
Daca acestia nu doresc vizibilitatea acestor texte, fotografii sau alte materiale publicate pe site, ne pot contacta in vederea excluderii respectivelor materiale.

Speologia, prin natura ei este o activitate periculoasa!

Proprietarul site-ului nu-si asuma nici o responsabilitate in cazul accidentarilor provenite din proasta interpretare a informatiilor continute in aceste pagini electronice. Autorii textelor si proprietarii site-ului nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru materialele cu profil tehnic prezentate aici.
Simpla citire a echipamentului, metodelor si tehnicilor folosite in speologie nu este suficienta. Numai cu un antrenament corespunzator, efectuat mai intii la exterior si sub indrumarea unui cadru agreat de Federatia Romana de Speologie, speologia poate fi practicata in siguranta.
Ca atare, orice vatamare corporala, accidentare, deces sau pierdere materiala ca urmare a folosirii instructiunilor si recomandarilor tehnice facute explicit pe site nu sunt imputabile in nici un fel persoanelor implicate in realizarea acestui site.

Clubul de speologie Rhinolophus Lupeni SRSC 2006 Portalul de Speologie al Romaniei Ghid restaurante si baruri Bucuresti