Societatea Romana de Speologie si Carstologie
Acasa | Sitemap | Contact | Feedback | English
    Despre noi   Program 2002   Galerie Foto   Inscrieri SRSC   Noutati   Linkuri utile
Revista Ecocarst Despre noi Program 2005 Galerie Foto Inscrieri SRSC Noutati Linkuri utile

Simpozionul International de Carstologie Teoretica si Aplicata, editia a XVIII-a 2002

Institutul de Speologie "Emil Racovita" si Societatea Romana de Speologie si Carstologie au onoarea de a va invita sa participati la al XVIII-lea Simpozion International de Carstologie Teoretica si Aplicata, in perioada 24-28 mai 2002, la Baile Herculane, Romania.
Anul acesta, simpozionul este organizat sub patronajul Academiei Romane si al Uniunii Internationale de Geografie (IGU) prin Comisia de Carst. Simpozionul se va desfasura in localitatea Baile Herculane si va include o sedinta a Comisiei de Carst din cadrul IGU, precum si numeroase sesiuni stiintifice pe teme legate de carstologie si speologie.

Tematica Simpozionului:

Geologia si mineralogia carstului
Hidrologia si hidrogeologia regiunilor carstice
Morfologie exo- si endocarstica
Fizica si chimia proceselor carstice
Evolutii paleoclimatice pe baza analizei depozitelor speleale
Climatologie subterana
Evolutia carstului si depozite paleocarstice
Sedimentologia si paleontologia depozitelor carstice
Exploatarea si managementul carstului

Atentie!
Taxa de īnscriere include mapa cu materialele tipårite ale Simpozionului, cocktailul de deschidere, excursia īn Baile Herculane si Valea Cernei si banchetul final. Pentru membrii plini taxa de participare este de 500.000 lei iar pentru membrii īnsotitori sau studenti este de 400.000 lei. Pentru cei care plåtesc pānå la data de 31 martie 2002 taxa de īnscriere este de numai 400.000 lei pentru membrii plini, respectiv, 300.000 lei pentru membrii īnsotitori sau studenti.
Plata īn avans se poate face:
- direct la secretariatul Simpozionului de la sediul SRSC;
- prin mandat postal pe adresa: Marius Vlaicu, Institutul de Speologie "Emil Racovita", Str. Frumoasa nr.11, 78114 Bucuresti;
- prin virament, īn contul SRSC, nr. 2511.1-23400.1-rol, deschis la BCR, filiala sector 1 Bucuresti.
Pe durata simpozionului cazarea īn camera de doua paturi (hotel doua stele) si trei mese costa cca 450.000 lei/zi persoana. Costul excursiilor este de aproximativ 300.000 lei/persoana/zi, īn pretul excursiilor fiind incluse trei mese pe zi. Comitetul de organizare face si īn acest an eforturi pentru a asigura preturi cīt mai reduse la masa si cazare. In functie de volumul sponsorizarilor obtinute este posibil ca aceste preturi sa fie reduse semnificativ; prioritate la acordarea unor reduceri vor avea participantii care prezinta comunicari si studentii. Preturile ferme vor fi communicate īn circulara a doua.

Excursii

Dupa simpozion sunt prevazute doua excursii de o zi. Excursia 1 are drept obiectiv vizitarea carstului din Platoul Mehedinti, incluzand optional o vizita īn pestera Topolnita. Excursia 2 se va desfasura in zona Cazanelor Dunarii si va include vizitarea Platoului Ciucarul Mare si a Pesterii de la Gura Ponicovei.
Detalii suplimentare puteti obtine din formularul de inscriere.
De asemenea, puteti aplica online.

Clubul de speologie Rhinolophus Lupeni © SRSC 2006 Portalul de Speologie al Romaniei Ghid restaurante si baruri Bucuresti