Societatea Romana de Speologie si Carstologie
Acasa | Sitemap | Contact | Feedback | English
    Despre noi   Program 2002   Galerie Foto   Inscrieri SRSC   Noutati   Linkuri utile
Revista Ecocarst Despre noi Program 2005 Galerie Foto Inscrieri SRSC Noutati Linkuri utile

Cerere de sponsorizare

Bugetul alocat de Societatea Romana de Speologie-Carstologie in perioada 2000-2001 pentru buna desfasurare a activitatilor a fost de circa 50 milioane lei, proveniti din sponsorizari si donatii.
In aceste activitati au fost angrenate circa 300 de persoane, in special elevi si studenti.
Pentru anul 2002 Societatea Romana de Speologie-Carstologie isi propune continuarea si dezvoltarea activitatii sale in domeniul protectiei sistemelor carstice si adiacente.
In acest sens avem in vedere doua proiecte majore.
1."Arii carstice din Romania" 5-26 iulie Banat, in colaborare cu organizatii locale de protectie a mediului si care presupune desfasurarea activitatilor de scolarizare-informare, protectie precum si inventariere si ecologizare
2. Publicarea revistei EcoCarst nr. 3, numar in care SRSC isi propune cu prioritate informarea tinerilor privind importanta pastrarii nealterate a ariilor protejate

Avand in vedere dificultatile intampinate, Societatea Romana de Speologie-Carstologie va solicita ajutorul moral, logistic, material sau prin donatii pentru continuarea si dezvoltarea acestor obiective ce au la baza entuziasmul si voluntariatul a numerosi tineri din toata tara. Resursele sunt necesare procurarii de materiale, echipamente si consumabile strict necesare derularii proiectelor mentionate mai sus.

Pentru a nu rapi din timpul dumneavoastra, aceasta prezentare este extrem de succinta, detalii putandu-le obtine contactandu-ne direct sau parcurgand revista EcoCarst pusa la dispozitie.
Exprimandu-ne multumirile anticipate va stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare.


Alexandru Petculescu
Vicepresedinte
Societatea Romana de Speologie Carstologie
str. Frumoasa, 11, 78114, sector 1 Bucuresti
tel/fax 01/2113874
E-mail: srsc@k.ro / srscrom@yahoo.com
Web: http://srsc.dnt.ro

Clubul de speologie Rhinolophus Lupeni SRSC 2006 Portalul de Speologie al Romaniei Ghid restaurante si baruri Bucuresti